abstractright abstractright
Uutiset

Siton rakennusvalvonnan lupien käsittelyjärjestelmä uudistuu

Siton Louhi Kuntapalvelin antaa rakennusvalvonnalle käyttäjäystävälliset ja tehokkaat työkalut päivittäiseen työntekoon.

Olemme uudistaneet Louhi Kuntapalvelimen käyttöliittymän sekä toiminnallisuuden tämän päivän vaatimusten mukaiseksi. Palvelu uudistuu tukemaan entistä paremmin mobiilikäyttöä, sähköistä asiointia ja mahdollistaa seudullisen toiminnan. Mobiilikäyttö on mahdollista jopa älypuhelimella ja näin tarpeelliset viranomaisen toiminnot ovat käytettävissä myös kenttäolosuhteissa. Louhi Kuntapalvelin säästää myös välittömästi kunnan henkilöresursseja, sillä pilvipalvelun ylläpidosta vastaa toimittaja.

2015-05_Sito_SitoGIS_uudistus_1400x800px_b

Uudella palvelulla vetovoimaa

Vuonna 2015 Siton rakennusvalvonnan järjestelmän käyttäjiksi ovat liittyneet uusina asiakkaina mm. Hanko, Inkoo, Siuntio, Lieto, Paimio, Uurainen ja Hirvensalmi.

Vanhoista asiakkaistamme Ylä-Savon seutu on uudistanut toimintaansa ja hankkinut Sitolta seudullisen 5 kunnan keskitetyn rakennusvalvonnan käsittelyjärjestelmän osana seudullista Louhi Kuntapalvelin-palvelua. Järjestelmä tukee Ylä-Savon seudullista Lupapiste-palvelua.

Tiimimme vahvistuu

Alan konkari Janne Borg liittyy innokkaaseen ja asiantuntevaan kuntarekisteritiimiimme kesäkuussa 2015. Jannella on yli 15 vuoden kokemus Suomen rakennusvalvontojen tietojärjestelmistä sekä prosesseista. Janne tukee asiakkaittemme toimintaa Siton uudesta Vaasan toimipisteestä käsin.