abstractright abstractright
Uutiset

Infrajohtamisen konsultit esittäytyvät

Johtamiseen ja prosessien kehittämiseen liittyvää konsultointia on tehty Sitossa jo pitkään. Asiakaspinnassa todetun selkeän tarpeen takia näihin palveluihin on viime vuosina panostettu ja palvelut on koottu yhdelle osastolle.

Lähtökohtamme johtamiseen liittyvässä konsultoinnissa on, että tunnemme asiakkaan substanssin ja toimintatavat. Tärkeä tekijä on myös Siton vahvan tietopalveluosaamisen yhdistäminen palveluihimme. IJK:n palvelut muodostavat neljä palvelukokonaisuutta: 1) strategiatyö ja toiminnan suuntaaminen, 2) prosessit ja optimointi, 3) muutosjohtaminen ja 4) hanketuki.

Porukkamme on monialainen ja täynnä huippuosaajia. Johanna Majamäki on Siton viestintäpäällikkö ja lisäksi hän toimii viestintäkonsulttina monenlaisissa asiakasprojekteissa. Johannan vapaa-aikaan kuuluvat sekä omat että tyttären liikuntaharrastukset. Jokisen Olli on kaupunkien strategiseen kehittämisen erikoistunut DI, jonka erityisosaamista on toimintamallien ja prosessien kehittäminen. Vapaa-ajallaan Olli harrastaa pyöräilyä ja kiipeilyä. Hanna Askola on merikapteeni ja KTM, ja hänellä on pitkäaikaista kokemusta meriliikenteen operatiivisesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä. Hanna toimii liikennejärjestelmää ja infrarakentamista koskevissa hankkeissa riskienhallinnan asiantuntijana. Vapaa-ajallaan Hanna viihtyy luonnossa.

Härkösen Mirka tekee mm. vuorovaikutukseen ja muutosjohtamiseen liittyviä projekteja. Hän toimii SIton viestintä- ja vuorovaikutustiimin vetäjänä. Vapaa-aika menee pitkälti kahden pienen lapsen kanssa puuhatessa. Jutta Harjunen on opintojensa loppuvaiheessa oleva sosiologian opiskelija. Jutta osallistuu sosiaalisten vaikutusten arviointiin, vuorovaikukseen ja viestintään liittyviin projekteihin. Jutta harrastaa mm. uintia. Anne Ilola on Ympäristö ja infrajohtaminen -toimialan vetäjä.  Annen koulutustausta on insinööri, KTM ja MBA, ja hän on tehnyt työuransa pitkälti liikenteen ja logistiikan palveluiden kehittämisen parissa. Annen osaamisalueita ovat strategia- ja palvelukehitystyö sekä organisaatio- ja johtamismallien kehittäminen. Anne liikkuu vapaa-ajallaan luonnossa ja lukee.

Taika Tuunanen, kuten Mirka ja Johannakin, on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Taikan osaamisalueita ovat vuorovaikutus, viestintä ja sosiaalisten vaikutusten arviointi. Taikan vapaa-aikaan kuuluu musiikki monessa muodossa, kuten rumpujen soitto bändissä. Joni Tefke on tuotantotalouden DI, joka on ekspertti kaikessa numeroihin liittyvässä. Teknis-taloudelliset tarkastelut, prosessien optimointi ja energiasektorin tuntemus ovat hänen vahvoja osaamisalueitaan. Joni harrastaa mm. kokkailua. Raisa Valli on Siton t&k-johtaja. Hän on väitellyt tohtoriksi ympäristönsuojelutieteistä. Raisan vahvinta osaamista on liikennesektorin strategiatyö ja vaikutusten arviointi. Vapaa-aikaa Raisa viettää luonnossa ja rakennuspuuhissa.