abstractright abstractright
Uutiset

Villiä ja sitomaista: Sito ja Villivisio yhteistyöhön

Sito ja tamperelainen mainos- ja viestintätoimisto Villivisio ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyö luo uusia mahdollisuuksia, sillä näin voimme tarjota laajempia viestinnän tuotteita ja palveluita asiakkaillemme.

– Ensimmäinen näyttö yhteistyön voimasta on se, että pääsimme mukaan Liikenneviraston väyläprojektien mainos- ja viestintätoimistopalvelujen tuottamisen puitesopimukseen, kertoo Siton viestintäpäällikkö ja viestintäkonsultti Johanna Majamäki. Hankeviestintä on yksi tärkeä viestinnän osa-alueemme. Aloitamme työt ensimmäisessä väylähankkeessa syksyllä. Odotamme innolla, että pääsemme yhdessä laittamaan kädet saveen tässä työssä, Majamäki jatkaa.

Kattavien viestintäpalvelujen tarjoaminen osana Siton palvelurepertuaaria on vielä varsin uutta. Vuorovaikutusta ja sen kautta tiedottamista on aiemmin ollut mm. erilaisissa infra- ja kaupunkisuunnitteluhankkeissa. – Viestintä tuli laajemmin mukaan puolitoista vuotta sitten, ja nyt meillä on mahdollisuus tarjota viestinnän palveluja aina yksittäisistä toimeksiannoista räätälöityihin kaiken kattaviin kokonaisuuksiin. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. viestintästrategiat, sosiaalinen media, brändäys, kriisiviestintä, digiviestintä ja sisällöntuotanto eri tuotteisiin ja kanaviin.

Lisätietoa

viestintäpäällikkö Johanna Majamäki
www.villivisio.fi