abstractright abstractright
Uutiset

Siton asiantuntijat ja asiantuntemus FEM 2015 -tapahtumassa

Kansainvälisesti tunnettu kaivosalan konferenssi FEM 2015 (Fennoscandian Exploration and Mining) järjestetään 3. – 5.11.2015 Levillä, Levi Summit konferenssikeskuksessa. Sito on nyt ensimmäistä kertaa mukana tapahtumassa.

FEM on kaivosalan ja sen yhteistyökumppanien tärkein tapaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Nyt on vuorossa kymmenes konferenssi. FEM on vuosien aikana kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi tapahtumaksi. Joka toinen vuosi järjestettävä FEM on Euroopan arvostetuimpia ja suurimpia alan tapahtumia.

Tapahtumassa ovat edustettuina mm. malminetsinnän, kaivostoiminnan, sijoittamisen, geologisen tutkimuksen sekä konsultti- ja muita kaivosyhtiöiden tarvitsemia palveluja tuottavat yritykset.  FEM on erinomainen tilaisuus tavata alan toimijoita ja verkostoitua sidosryhmässä, joka arvostaa vahvaa osaamista ja asiantuntijuutta.

Tiedolla johdetaan

anna_railo_lev200– Reaaliaikaisella tiedolla kyetään ohjaamaan toimintaa taloudellisesti ja tehokkaasti. Geologinen tiedonhallinta on yksi monista Siton kaivosteollisuudelle tarjoamista osaamisalueistamme. Asiantuntijoidemme kokemus kaivostoiminnan ja -prosessien johtamisesta ja toteuttamisesta mahdollistaa hyvän yhteistyön vaativassa toimintaympäristössä, kertoo projektipäällikkö Anna Railo Sitosta.

Kokemus luo näkemystä

Siton kattavasta osaamisesta muilla yhteiskunnan osa-alueilla on johdettavissa vaihtoehtoisia toimintamalleja myös kaivossektorille. Kaivosteollisuuden nykyisen toiminnan kehittämisen tarpeet ja liiketoimintalähtöisen tarvemäärityksen tunnistaminen ovat etusijalla osallistuessamme FEM 2015 tapahtumaan, Railo kertoo

Sitolla on tapahtumassa osasto (C10) ja paikalla ovat kaivostoiminnan erinomaisesti hallitsevat asiantuntijamme. Odotuksemme tapahtumalta kohdistuvat onnistuneeseen verkostoitumiseen sekä Siton osaamisen tunnettavuuden lisäämiseen alalla, joka haastaa toimintaamme uusien mahdollisuuksien parissa. Tervetuloa tutustumaan!

FEM-kotisivut

Siton kaivossivut