abstractright abstractright
Uutiset

Kimmo Fischerille Euroopan suunnittelu- ja konsultointiyritysten elämäntyöpalkinto

Sito Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kimmo Fischer on voittanut 12.11.2015 Lontoossa European CEO Awards –tilaisuudessa elämäntyöpalkinnon 40 vuoden poikkeuksellisen ansiokkaasta urasta suunnittelu- ja konsultointialalla.

Palkinnon jakoivat tuomariston puheenjohtaja, Euroopan konsulttijärjestö EFCAn puheenjohtaja Flemming Pedersen ja Englannin konsulttijärjestö ACE:n toimitusjohtaja Nelson Ogunshakin.

Kimmo Fischer on tehnyt mittavan kansainvälisen ja kotimaisen uran infrasektorin suunnittelu- ja konsultointiliiketoiminnassa Euroopassa, Aasiassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Hän on työskennellyt mm. Georedan palveluksessa Saudi-Arabiassa ja Finn-Stroin hankkeissa Venäjällä ennen siirtymistään Sitoon osakkaaksi ja geoteknisen osaston johtajaksi vuonna 1986. Kimmo oli merkittävässä roolissa myös liikennesektorin vientiyhtiö Finnroadin perustamisessa ja toiminnassa.

Fischer nimitettiin Sito Oy:n toimitusjohtajaksi vuonna 2004 ja hallituksen puheenjohtajaksi vuonna 2013. Sito on kasvanut tuona aikana  kooltaan viisinkertaiseksi ja on nykyisin johtava suomalainen infran, liikenteen, logistiikan, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys.

Kimmo Fischer on ollut aktiivisesti mukana 20 vuotta SKOLin toiminnassa, ja toimi SKOLin puheenjohtajana vuodet 2012—2014. Hän toimii useiden yritysten hallituksissa, on toiminut Teknologiateollisuuden hallituksessa ja on edelleen Teknologiateollisuuden nimitysvaliokunnan jäsen.

 

Lisätietoja:
Matti Mannonen, SKOL ry
040 544 7047
matti.mannonen(at)teknologiateollisuus.fi