abstractright abstractright
Uutiset

Sito Cleantech Finlandin jäseneksi

Sito on allekirjoittanut jäsensopimuksen Cleantech Finlandin kanssa. Sito katsoo, että cleantech-yhteistyö tukee yrityksen tavoitteita ja luo uusia mahdollisuuksia.

Cleantech on asiantuntijaverkosto, joka kokoaa yhteen johtavat suomalaiset ympäristöliiketoiminnan osaajat. Sen tehtävänä on edistää Suomen mainetta ympäristöosaamisen johtavana asiantuntijana yhdistämällä jäsenyrityksiemme ratkaisut globaaleihin ympäristöhaasteisiin.

Haemme sekä uusia markkinoita että kumppanuuksia ja katsomme, että cleantech–yhteistyö luo erinomaisia mahdollisuuksia molemmista näkökulmista katsottuna. Cleantech-yhteistyö perustuu sekä kansalliseen että kansainväliseen verkostoitumiseen alan eri toimijoiden kanssa. Uskon vahvasti, että verkottumisella ja yhteistyöllä voimme saavuttaa hyviä tuloksia Siton toimitusjohtaja Tapio Puurunen kertoo.

– Olemme yritys, jonka toiminnassa ja palveluissa ympäristönäkökulma on vahvasti mukana. Tavoitteenamme on edistää elinympäristöjen viihtyisyyttä ja kestävää kehitystä, joustavia ja ympäristömyötäisiä suunnitteluratkaisuja sekä toimia aktiivisesti ympäristömuutokseen liittyvissä kysymyksissä. Infra ja liikenne ympäristönäkökulmineen ovat tärkeä osa isoja Cleantech–hankkeita. Katsonkin, että meillä on mahdollisuus tuoda juuri tätä osaamista mukaan ryhmään, Puurunen jatkaa.

– Olemme suuntaamassa myös kansainvälisille markkinoille ja erityisesti meitä kiinnostaa Kiinan markkinat. Olemme saaneet jalansijaa Kiinaan ja meillä on siellä lupaava kumppanuus. Cleantech–yhteistyö varmasti tukee myös tätä suuntausta, toimitusjohtaja Tapio Puurunen kertoo.