abstractright abstractright
Uutiset

Sito on solminut yhteistyösopimuksen Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa

Sito Oy ja Metropolia Ammattikorkeakoulu allekirjoittivat yhteistyösopimuksen 16. toukokuuta 2016. Sopimuksen tavoitteena on kehittää Siton ja Metropolian välistä pitkään jatkunutta yhteistyötä.

Strategisessa kumppanuudessa haetaan yhteistyötä alueita, joilla on merkitystä molempien kilpailukyvylle ja kehittymiselle. Yhteistyön alueet koskettavat osaamisen kehittämistä, innovaatioita sekä muita toimintoja, jotka ovat keskeisiä strategiassa ja liiketoiminnan uudistumisessa.

Tällä vuosikymmenellä Sito ja Metropolia ovat toteuttaneet yhdessä opetusta, innovaatioprojekteja ja opinnäytetöitä. Tänä keväänä Siton asiantuntijat ovat opettaneet tietomallipohjaista väyläsuunnittelua, mikä on saanut opiskelijoita hyvää palautetta.

– Metropolia on suurena ja monialaisena osaajana erinomainen kumppani kehitys- ja innovaatiohankkeissamme. Sito puolestaan pystyy tarjoamaan Metropolian opiskelijoille ja asiantuntijoille opinnäytetöiden ja opetustoimintamme kautta erinomaisen näkymän rakennetun ympäristön suunnitteluun, tietomallintamiseen ja digitaalisiin prosesseihin, kommentoi varatoimitusjohtaja Kimmo Anttalainen.

Toimitusjohtaja Tapio Puurusen mielestä työelämässä yhteistyö eri alojen asiantuntijoiden kesken on tärkeää, erityisesti se korostuu monialaprojekteissa.

– Metropolia monialaisena toimijana antaa mahdollisuuden laajaan yhteistyöhön”, toteaa Puurunen.

Lisätietoja

  • varatoimitusjohtaja Kimmo Anttalainen / Sito
  • osaamisaluepäällikkö Mika Lindholm / Metropolia