abstractright abstractright
Uutiset

Markus Väyrynen nimitetty Sitowisen ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi

Rakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijayritys Sitowise on nimittänyt ensimmäiseksi toimitusjohtajakseen Markus Väyrysen. Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä syntynyt Sitowise aloittaa uuden organisaation mukaisen toimintansa talo- ja infrarakentamisen täyden palvelun suunnittelu- ja konsultointitalona 1.1.2018.

Sitowisen hallitus on nimittänyt DI Markus Väyrysen vuoden 2018 alusta toimintansa aloittavan infra- ja talorakentamisen asiantuntijapalveluita tarjoavan Sitowisen toimitusjohtajaksi. Väyrynen aloittaa tehtävässä välittömästi konsernin emoyhtiön toimitusjohtajana. Sito Oy ja Wise Group Finland Oy toimivat vuoden loppuun asti erillisinä yrityksinä.

– Otan uuden haasteen vastaan innolla. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni on huolehtia, että Sitowise pystyy vastaamaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Haluamme olla alan edelläkävijä kasvavien kaupunkiseutujen monipuolisessa kehittämisessä hyödyntäen digitalisaation luomia mahdollisuuksia. Lisäksi haemme vahvaa kasvua sekä kotimaassa että Pohjoismaissa. Tavoitteisiimme pääsemme vain ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilöstömme avulla. Siksi haluammekin olla paras työantaja alan asiantuntijoille, Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen sanoo.

Väyrysellä on lähes 20 vuoden monipuolinen kokemus rakentamisen toimialalta. Sitossa hän on työskennellyt vuodesta 2001, viimeksi n. 400 infrasuunnittelun asiantuntijaa työllistävän Suunnittelu ja konsultointi -liiketoiminta-alueen johtajana ja Siton johtoryhmän jäsenenä.

– Markus Väyrynen on osoittanut nykyisessä tehtävässään erinomaista kykyä liiketoiminnan menestyksekkääseen luotsaamiseen, asiakasymmärrykseen sekä alan asiantuntijoiden johtamiseen. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja vahva näkemys toimintaympäristön tarjoamista mahdollisuuksista. Uskomme, että hänen johdollaan Sitowise kehittyy merkittäväksi toimijaksi niin kotimaisilla kuin pohjoismaisillakin markkinoilla, toteaa Sitowisen hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.

Yhdistyvien yritysten nykyinen johto jatkaa Sitowisen palveluksessa. Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puskasta tulee konsernin varatoimitusjohtaja ja talonrakentamisen suunnittelu- ja konsulttipalvelut -liiketoiminta-alueen vetäjä. Siton toimitusjohtaja Tapio Puurusen vastuulla tulee olemaan merkittäviä projektitoimintaan, asiakkuuksiin ja Sitowisen toiminnan kehittämiseen liittyviä kokonaisuuksia.

– Olemme iloisia, että Markuksen nimitys jatkaa molempien yritysten perinnettä valita johtajia yhtiön sisältä. Markuksella on selkeä näkemys Sitowisen tulevaisuudelle ja intoa ja paloa sen toteuttamiseen. Olemme varmoja, että Sitowisen tarina saa Markuksen myötä erinomaisen lähdön, Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy:n nykyiset toimitusjohtajat Tapio Puurunen ja Aki Puska toteavat.

Lisätietoja

Aki Ojanen, Hallituksen puheenjohtaja, Sitowise
Puh. 0400 106 592
aki.ojanen@aspo.com

Markus Väyrynen, Toimitusjohtaja, Sitowise
Puh. 040 822 6300
markus.vayrynen@sito.fi

Aki Puska, Toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy
Puh. 040 568 3490
aki.puska@wisegroup.fi

Tapio Puurunen, Toimitusjohtaja Sito Oy
Puh. 040 526 4124
tapio.puurunen@sito.fi