abstractright abstractright
Uutiset

Jannis Mikkolasta Infran suunnittelun ja konsultoinnin uusi liiketoimintajohtaja

Sitowisen Infran suunnittelu- ja konsultointipalveluiden liiketoimintajohtajaksi on nimitetty DI Jannis Mikkola.  Jannis Mikkola on toiminut aiemmin Kaupunki- ja väylät -toimialan johtajana. Hän seuraa tehtävässä Sitowisen toimitusjohtajaksi nimitettyä Markus Väyrystä.

suunnittelu ja konsultointi koostuu tällä hetkellä noin 400 asiantuntijasta. Palvelut kattavat laajasti koko infrasuunnittelun aina maan uumenista tuulivoimaloiden huippuun sekä moottoriteistä monimuotoisiin kaupunkikeskustahankkeisiin.

– Jannis Mikkolan valinta tehtävään jatkaa perinnettämme valita esimiehiä ja johtajia talon sisältä, toimitusjohtaja Markus Väyrynen toteaa.

– Hänellä on pitkä kokemus alalta, hyvä asiakastuntemus sekä loistavat henkilöstöjohtamisen taidot. Olen varma, että Mikkola on juuri oikea mies infran suunnittelu- ja konsultointiliiketoiminnan vetäjäksi, Markus Väyrynen jatkaa.

Jannis Mikkola on toiminut Sitossa vuodesta 2005 lähtien, ensin kalliotilat ja tunnelit -osaston osastopäällikkönä ja vuodesta 2009 kaupunkitoimialan toimialajohtajana. Hänellä on takanaan pitkä ja painava kokemus vaativista talo- ja infraosaamisen yhdistävistä pääkaupunkiseudun monialahankkeista Kampin keskuksesta lukuisten Tapiolan rakennushankkeiden kautta Kalasataman Rediin. Parhaillaan hän työskentelee Espoon Lippulaivan laajennuksen rakennustyömaan parissa ja laatii luonnossuunnitelmia tulevaisuuden hybridihankkeelle Helsinki Gardenille.

Mitä uusi liiketoimintajohtaja näkee tärkeänä infran liiketoiminnan kehittämisessä?

– Meidän pitää panostaa erityisesti moniala- ja aluehankkeisiin, mutta emme saa unohtaa sitä laajaa osaamista, joka talosta löytyy. Projektitoimintaa pitää kehittää edelleen erityisesti resurssien hallinnan kannalta ja huomioida asiakaspalaute paremmin toiminnan kehittämisessä, Jannis Mikkola kuvaa ja jatkaa

– Erityisen tärkeä on, että säilytämme keskustelevan ja matalan organisaation. Meidän pitää luoda vahva auttamisen kulttuuri, ja sen voimme tehdä vain kaikki yhdessä.

Jannis Mikkola aloitti tehtävässä syyskuun lopulla. Prosessi hänen seuraajansa valitsemiseksi Kaupunki ja väylät -toimialan johtoon on kesken.