abstractright abstractright
Uutiset

Kauppalehden kiinteistöhaku täydentyy Siton karttapalvelulla

Kauppalehti Tietopalveluiden Kiinteistöhaku laajeni karttapalvelulla. Karttapalvelu kohdistaa haetun kiinteistön automaattisesti kartalle. Kiinteistöjä pystyy hakemaan myös suoraan kartalta.

Uudistuneen Kiinteistöhaun avulla voi hakea yhtä tai useampaa kiinteistöä samanaikaisesti. Hakuja voi tehdä muun muassa kiinteistötunnuksella tai kiinteistön osoitteella. Karttapalvelu kohdistaa haetun kiinteistön automaattisesti kartalle. Kiinteistöjä pystyy hakemaan myös suoraan kartalta. Tämä nopeuttaa monen päätöksentekijän työprosesseja huomattavasti.

Kiinteistöistä voi yhdellä haulla saada kaikki rajapyykit ja kiinteistöjen hinnat kartalla sekä tarvittavat kiinteistöasiakirjat, kuten lainhuuto- ja rasitustodistukset. Kiinteistöhaku tarjoaakin yhdessä palvelussa kaikki viralliset tiedot kiinteistöistä kiinteistötietoa tarvitseville ja linkittää esim. yritysten omistamat kiinteistöt suoraan kyseisen yrityksen tietoihin Kauppalehti Tietopalveluissa.

Kauppalehden kumppanina karttapalvelun kehittämisessä on Sito. Siton Tietopalvelut tuottaa, hallinnoi ja jalostaa mm. kiinteistöihin ja asumiseen liittyviä paikkatietoaineistoja ja toteuttaa tuottavuutta tehostavia tietopalveluratkaisuja.

Lisätietoja:
Sitosta projektipäällikkö Sanna Mäyrä (sanna.mayra@sito.fi, puh. 020 747 6662).
Kiinteistöhaun karttapalvelusta myyntiryhmän päällikkö Eija Haapala (eija.haapala@kauppalehti.fi, puh. 050 438 0866).