abstractright abstractright

Kuuluvuuskartoitukset

Matkapuhelinpalvelut ovat oleellinen osa yritysten  toimintaprosesseja ja ihmisten arkirutiineja.  Palvelun toimivuudelle niin sisätiloissa kuin ulkonakin asetetaan suuria vaatimuksia. Palvelemme matkapuhelinverkkojen (mm. 2G, 3G, 4G) kuuluvuuskartoituksissa maankattavasti ja ammattitaidolla. Mittaamme ja testaamme palvelun toimivuuden, teemme parannussuunnitelmat ja tarvittaessa vastaamme parannustoimenpiteiden toteutuksesta.

Tyypillisiä kartoituskohteita ovat liikekiinteistöt, teollisuustoimitilat, kauppakeskukset, toimistotilat, asuintalot, pysäköintihallit, tunnelit sekä julkiset tilat. Pienistä kiinteistöistä suuriin kaupunkikorttelin kokoisiin liikekeskuksiin. Radiotekniikan , matkapuhelinverkot ja asiakas-kommunikoinnin osaamme niin hyvin että hoidamme toimeksiannot omatoimisesti ja tehokkaasti. Mittaamme ja kartoitamme  oikeat asiat yhdellä käynnillä. Asiakkaitamme ovat tele- ja viranomaisverkko-operaattorit, palveluiden tarjoajat sekä kiinteistöjen haltijat ja matkapuhelinpalveluiden käyttäjät. Karttapohjille ja rakennusten pohjapiirustusten päälle puretut mittausraportit ja parannussuunnitelmat teemme rutiinilla – ammattitaitoisesti ja sovitun toimitusajan puitteissa. Kartoitustyössä kentällä toimimme aina asiallisesti ja kiinteistöissä työskenteleviä ja oleskelevia henkilöitä häiritsemättä.

Kuuluvuuskartoitusten lisäksi palvelukirjomme kattaa yksityiskohtaiset parannussuunnitelmat valokuvineen, kaapelireitteineen, laitesijoitteluineen ja laiteluetteloineen. Kokenut  ja innostunut ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat sen että yksityiskohtaiset parannussuunnitelmat ovat sellaisinaan suoraan valmiit toteutukseen. Hankimme myös tarvittavat toteutusluvat kiinteistön omistajalta ja muilta osapuolilta. Niin sovittaessa myös rakennutamme kohteen.