abstractright abstractright

Arkkitehtipalvelut ja maanalaiset tilat

Tarjoamme maanalaisen ja maanpäällisen rakennus- ja arkkitehtisuunnittelun koko osaamisen yhdestä paikasta. Asiakkaana saat innostunutta ja kokenutta asiantuntija-osaamista, joka kattaa kestävän suunnittelun eri osa-alueet.

Näitä osa-alueita ovat asiakaslähtöisyys, ratkaisujen toiminnallinen ja tekninen laatu, kohteen oma estetiikka ja sopeutuminen kaupunkikuvaan sekä sen taloudellisuus koko elinkaaren ajalta.

Käytössänne alan huippuosaajat, jotka hallitsevat alan edistyneimmät teknologiat: cad-suunnittelun eri ohjelmilla, tietomallintamisen ja lopputuotteen visuaalisen havainnollistamisen.

Arkkitehtipalvelut

Ammattitaitomme kattaa koko rakennus- ja arkkitehtisuunnittelun alan. Meillä on yli 20 vuoden kokemus asuin-, liike-, kauppakeskus- ja työpaikkarakentamisesta sekä eriasteisista oppimisympäristöistä.  Suunnittelu perustuu tietomallintamiseen ja kohteen visualisoimiseen hankkeen alkuvaiheesta lähtien. Tämä takaa suunnittelun virheettömyyden ja yhteismitallisuuden muiden erikoissuunnittelijoiden kanssa.

Kustannusseuranta on helppoa koko suunnittelun ajan ja päällekkäiset tehtävät suunnitteluprosessissa minimoituvat. Seuraamme kiinteästi suunnittelualan ja rakennustekniikan kehitystä ja sovellamme uusia tekniikoita ensimmäisten joukossa.

Maanalaiset tilat

Maanalaisella rakentamisella  on mahdollista parantaa ympäristön ja elämisen laatua sijoittamalla maan alle ne toiminnot, joiden ei välttämättä tarvitse sijaita maan pinnalla tai jotka aiheuttavat haittoja.

Maan alle sopivat luontevasti esimerkiksi urheilu- ja vapaa-ajantilat, pysäköintilaitokset ja huoltotunnelit sekä maan pinnalla rajoitteita ja haittaa aiheuttavat toiminnot kuten liikenneväylät ja varastot.