abstractright abstractright

Arkkitehti kaupunkisuunnitteluun

Osaava arkkitehti kaupunkisuunnitteluun Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys-toimialalle arkkitehtiä kaupunkisuunnitteluun

Tehtävässäsi toimit mm. maankäytönsuunnittelun, kaupunkitilojen suunnittelun, kaavoituksen sekä korttelisuunnittelun parissa. Toimenkuva täsmentyy hakijan kokemuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus kehittyä suunnittelijana ja projektipäällikkönä, monialaisen ja mielenkiintoisissa projekteissa.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Espooseen.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme vahvaa arkkitehtonista otetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Eduksi on mikäli kaavanlaatijan pätevyysvaatimukset täyttyvät. Alan ohjelmistojen monipuolinen osaaminen on myös etu. Päätyövälineemme on ArchiCAD. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taito

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jenni Lautso, puh. 020 747 6541 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.