abstractright abstractright

Arkkitehtiopiskelija Espooseen

Arkkitehtiopiskelija Espooseen


Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys toimialalle kaupunkisuunnittelu osastolle

Arkkitehtiopiskelijaa

Sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät Sitowisen Espoon toimistolla kaupunkisuunnitteluosastolla, jossa työskennellään kaupunkien ja seutujen kestäväksi kehittämiseksi. Haemme innostunutta henkilöä mukaan tiimiimme kaupunkisuunnittelun, arkkitehtisuunnittelun ja graafisen suunnittelun tehtäviin.

Sinulla on visuaalista silmää ja otetta, vastuullinen ja itsenäinen tapa toimia, mutta ymmärrät kuitenkin ryhmätyötaitojen merkityksen suunnittelutehtävissä.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Toivomme, että sinulla on jo Adobe-ohjelmistojen sekä ArchiCAD:in hyvä hallinta, AutoCAD:in osaaminen on eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa puhutun ja kirjallisen suomen kielen taitoa. Sujuva ruotsin ja englannin kielen taito sekä aiempi toimistokokemus ovat eduksi. Ennen kaikkea arvostamme avointa ja reipasta asennetta työtoverina sekä innostusta oppia alan huippuosaajilta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Jenni Lautso, puh. 020 747 6541 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi ml. portfolio heti tai viimeistään 31.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.  

www.sitowise.com/fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat