abstractright abstractright

Asiantuntija kansainvälisiin MaaS- ja liikennehankkeisiin

Olemme Sitossa edelläkävijöitä uusien liikkumisen palveluiden kehittämisessä, ja olemme rakentaneet kattavan yhteistyöverkoston yksityisen sektorin, kuntien ja valtionhallinnon toimijoiden kesken.

Nyt haemme Tampereen toimipisteeseen vahvistukseksi kokenutta diplomi-insinööriä / filosofian maisteria kansainvälisiin MaaS (Mobility as a Service)- ja liikennehankkeisiin.

Tehtävä

Tehtävänä on kehittää uusia asiantuntijapalveluita asiakkaiden kansainvälisiin MaaS- ja liikennehankkeisiin. Tehtävänä on suunnittella ja toteuttaa MaaS-palveluliiketoiminnan käynnistämiseen tarvittavia selvityksiä sekä avustaa operaattoritoiminnan käynnistämisessä.

Edellytykset

Edellytämme  tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai filosofian maisterin koulutusta (tai muu soveltuva koulutus) sekä kokemusta liikennealan EU- ja Tekes-hankkeista.

Tarjoamme

Tarjoamme kannustavan ja kasvuhakuisen työympäristön, jossa pääset osallistumaan kansainvälistyvän liikennetoimialamme kehitykseen. Tarjoamme myös monipuoliset ja laaja-alaiset työtehtävät, nykyaikaisen ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen ja koulutukseen. 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Petri Launonen, puh. 020 747 6744 etunimi.sukunimi@sito.fi

Hakeminen

Hakemukset pyydämme toimittamaan 19.6.2017 mennessä.