abstractright abstractright

Geo- tai pohjarakenteiden suunnittelija tai projektipäällikkö

Haemme geo- tai pohjarakenteiden suunnittelijaa tai projektipäällikköä monipuolisen ja osaavan geoteknisen palvelualan joukkomme vahvistukseksi.

Tehtävä

Tehtävät ovat vaativien pohjarakennuskohteiden projektinjohtotehtäviä sekä monipuolisia geotekniikan asiantuntijatehtäviä. Projektikirjomme sisältää infra-, teollisuus- ja talogeotekniikan. Valtaosa töistämme on monialaprojekteja, joissa toimimme yhteistyössä eri toimialojen osaajien kanssa. Tehtäväkenttäsi räätälöidään aiemman kokemuksesi ja erikoisosaamisesi mukaan. Haemme ensisijaisesti Espooseen ja Turkuun, mutta voit työskennellä myös muissa toimipisteissämme riippuen osaamistaustastasi ja kokemuksestasi.

Edellytykset

Edellytämme alan koulutusta ja muutaman vuoden projektipäällikkökokemusta infra- tai talogeotekniikan kohteista, yhteistyökykyä, myyntihenkisyyttä ja halua kehittyä alansa huippuosaajaksi.

Tarjoamme

Tarjoamme kannustavan ja kasvuhakuisen työymmpäristön, jossa pääset osallistumaan monipuolisiin ja laaja-alaisiin työtehtäviin, nykyaikaisen kannustavan työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut sekä mahdollisuudet kehittymiseen ja koultukseen.

Lisätietoja

Lisätietoja terhtävästä antaa osastopäällikkö Mikko Suoranta, puh 020 747 6088 tai etunimi.sukunimi@sito.fi

Hakemukset

Hakemukset pyydämme lähettämään 19.6.2017 mennessä.