abstractright abstractright

Geosuunnittelija

Tiimityötaitoinen geosuunnittelija Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun tai Kuopioon

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Rata- ja rakenne toimialalle geosuunnittelijaa.

Tehtävät ovat geosuunnittelua sekä sekä monipuolisia geotekniikan asiantuntijatehtäviä. Projektikirjomme sisältää infra-, teollisuus- ja talogeotekniikan. Valtaosa töistämme on monialaprojekteja, joissa toimimme yhteistyössä eri toimialojen osaajien kanssa. Tehtäväkenttäsi räätälöidään aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Etsimme nyt vahvistusta Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun tai Kuopioon.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

Arvostamme kokemusta geosuunnittelusta ja ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta. Edellytämme sinulta soveltuvaa insinööri- tai korkeakoulututkintoa, mutta myös opiskelun loppuvaiheessa olevat huomioidaan. Hakijalta edellytämme opintoja, jotka mahdollistavat pohjarakennesuunnittelijan pätevyyksien hakemisen. Työssä arvostamme innovatiivisuutta, vastuunkantoa, tiimityötaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua. Arvostamme myös ruotsin, englannin ja venäjän kielen taitoja.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antavat Mikko Suoranta, mikko.suoranta(at)sito.fi, 020 747 6088  ja Leena Nurmi, leena.nurmi(at)sito.fi, 020 747 6122.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 22.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.