abstractright abstractright

Geosuunnittelun projektipäällikkö tai kokenut geosuunnittelija

Geosuunnittelun projektipäällikkö tai kokenut geosuunnittelija Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään tai Lahteen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Rata- ja rakenne toimialalle geosuunnittelun projektipäällikköä tai kokenutta geosuunnittelijaa.

Tehtävät ovat vaativien pohjarakennuskohteiden projektinjohtotehtäviä sekä monipuolisia geotekniikan asiantuntijatehtäviä. Projektikirjomme sisältää infra-, teollisuus- ja talogeotekniikan. Valtaosa töistämme on monialaprojekteja, joissa toimimme yhteistyössä eri toimialojen osaajien kanssa. Tehtäväkenttäsi räätälöidään aiemman kokemuksesi ja erikoisosaamisesi mukaan.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään tai Lahteen, mutta voit sijoittua myös Ouluun, Rovaniemelle, Turkuun tai Kuopioon.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

Arvostamme projektipäällikkökokemusta ja näyttöjä vaativien pohjarakennuskohteiden menestyksekkäästä johtamisesta. Edellytämme Sinulta soveltuvaa insinööri- tai korkeakoulututkintoa sekä pohjarakennesuunnittelijan pätevyyksiä. Työssä arvostamme innovatiivisuutta, vastuunkantoa, tiimityötaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua.  Arvostamme myös ruotsin, englannin ja venäjän kielen taitoja.

Lisätietoja työtehtävästä antavat Mikko Suoranta, mikko.suoranta(at)sito.fi, 020 747 6088  ja Leena Nurmi, leena.nurmi(at)sito.fi, 020 747 6122.  

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 22.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.