abstractright abstractright

Hankekoordinaattori

Monipuolinen hankekoordinaattori Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Espoon toimipisteeseemme hankekoordinaattoria.

Etsimme kokenutta osaajaa aluerakennushankkeiden koordinointiin. Työ pitää sisällään kaavoituksen, suunnittelun ja rakentamisen sekä eri toimintojen yhteensovittamista ja aikatauluttamista, kustannustenhallintaa sekä muita projektinjohdon tehtäviä.

Uudessa tehtävässäsi pääset näköalapaikalle merkittäviin aluerakennus- ja infrahankkeisiin. Käytössäsi on modernit menetelmät ja pääset osaksi innostavaa porukkaa.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, viiden vuoden kokemusta infran tai kaupunkisuunnittelun sektorilta, projektinjohtokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä tiedonhallinnan osaamista.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä Eeva Vahtera etunimi.sukunimi@sito.fi tai puh 020 747 6534

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.