abstractright abstractright

Infraomaisuuden hallinnan palvelupäällikkö

Haemme infraomaisuuden hallinnan palvelupäällikköä täydentämään monipuolista osaajajoukkoamme. Tehtävän toimipiste on lähtökohtaisesti Espoossa, mutta voit työskennellä myös muissa aluetoimistoissamme riippuen kokemuksestasi.

Tehtävä

Tehtävänä on infraomaisuuden hallintaan liittyvä Siton liiketoiminnan kehittäminen sekä palveluiden myynti ja toteutus yksityisellä ja julkisella sektorilla. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä Siton muiden liiketoimintojen kanssa.  Kehitettävät palvelut liittyvät mm. infran investointien sekä hoidon ja ylläpidon suunnitteluun, konsultointiin, rakennuttamiseen sekä näitä tukevien tietopalveluiden kehittämiseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulta kokemusta asiakasrajapinnasta toimimisesta, projektien vetämisestä sekä palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisestä.  Keskeistä on, että olet valmis ottamaan vastuuta, tekemään tiimityötä sekä kykenet ilmaisemaan itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet erinomainen verkostoituja ja olet valmis haasteellisiin tehtäviin.

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo entuudestaan kokemusta vaativista infra-alan projekti- ja myyntitehtävistä. Arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme innostavan tehtäväkentän ja kivan työporukan lisäksi mahdollisuuden olla kehittämässä sekä toimialaa että omaa osaamistasi vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Työtyytyväisyytemme on tutkitusti infra-alan paras. Espoon toimistomme sijaitsee Tapiolassa hyvien joukkoliikenneyhteyksien päässä.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 31.10.2016 mennessä

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Laura Järvinen, puh. 020 747 7343.