abstractright abstractright

Kalliorakennussuunnittelun projektipäällikkö

Vahvan kokemuksen omaava kalliorakennussuunnittelun projektipäällikkö Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme Kaupunki- ja väylät toimialalle Kalliotilat ja tunnelit -yksikköön kokenutta kalliorakennussuunnittelun projektipäällikköä.

Monipuolinen tehtäväkenttä kattaa erilaiset kalliorakennushankkeet liikennetunneleista kaupunkikeskustojen yleisötiloihin.

Etsimme nyt vahvistusta Espoon toimipisteeseemme.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto, laaja kokemus kalliorakenteiden suunnittelusta ja suunnitteluprojektien projektipäällikkönä toimimisesta. Omaat selkeän näkemyksen asiakastarpeen täyttämisestä ja tiimityön toiminnasta. Tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää omaa halua kehittyä alan huippuosaajaksi sekä halua saada koko projektiryhmä onnistumaan.

Lisätietoja

Lisätietoaja tehtävästä antaa osastopäällikkö Kalle Hollmén etunimi.sukunimi@sito.fi tai puh 044 379 3645

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.