abstractright abstractright

Katu- ja aluesuunnittelun projektipäälliköitä

Kehittämishaluinen katu- ja aluesuunnittelun projektipäällikkö

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Kaupunki ja väylät toimialalle katu-, kunnallistekniikan ja aluesuunnittelun projektipäälliköitä.

Katu- ja aluesuunnittelun projektipäällikkönä pääset toimimaan mielenkiintoisissa projekteissa, joiden laajuus vaihtelee yksittäisistä kaduista / alueista aina laajoihin monialahankkeisiin, kuten kokonaisten kaupunginosien suunnitteluun.

Etsimme nyt vahvistusta  Jyväskylään, Tampereelle, Ouluun, Rovaniemelle, Turkuun tai Espooseen.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan
yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

kokemusta alan projektipäällikön tehtävistä ja pidämme tärkeänä kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi asiakasta kuunnellen. Toiminnan jatkuva kehittäminen ja uusien menetelmien ideointi on sinulle ominaista, myynnin ja tarjoustoiminnan ohella.

Lisätietoja

Lisätietoja työtehtävästä antaa

Espoo: osastopäällikkö Tapio Karvonen etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 747 6626
Tampere ja Turku: osastopäällikkö Mikko Kauppinen etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 747 6826
Kuopio: osastopäällikkö Martti Kokoi etunimi.sukunimi@sito.fi puh 6732
Jyväskylä: osastopäällikkö Aki Patama etunimi.sukunimi@sito.fi tai puh. 020 747 6828
Oulu ja Rovaniemi: osastopäällikkö Pirkka Hartikainen etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 747 6795

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.