abstractright abstractright

Liikennesuunnittelija / projektipäällikkö

Haemme liikennesuunnitteluun projektipäällikköä tai kokenutta suunnelijaa täydentämään monipuolista osaajajoukkoamme. Tehtävän toimipiste on ensisijaisesti Espoossa, mutta voit työskennellä myös muissa aluetoimistoissamme riippuen osaamistaustastasi ja kokemuksestasi. 

Tehtävä

Me Siton liikennesuunnittelijat teemme innostuneessa työyhteisössä monipuolisia kaupunkiliikenteen kehittämishankkeita ja suunnittelua sekä toimimme monialaisissa aluerakentamishankkeissa liikenteen asiantuntijoina. Teemme useissa hankkeissa tiivistä yhteistyössä muiden osaavien kaupunkiympäristön suunnittelijoiden kanssa. Tehtäväsi on toimia näiden monipuolisten ja mielenkiintoisten (mm. aluekehityshankkeiden) liikennesuunnittelusta vastaavana asiantuntijana tai projektipäällikkönä. Tarkempi tehtäväkuva määritellään hakijan kokemuksen mukaan.

Edellytykset

Edellytämme vähintään viiden vuoden alan työkokemusta sekä valmiutta siirtyä projektipäällikön tehtäviin. Kokemus projektipäällikön tai päässuunnittelijan roolista katsotaan eduksi. Sopiva koulutuspohja on dipl.ins. tai ins. AMK.

Lisäksi edellytämme reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Projektiluontoinen työskentelymme edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti. Asiantuntijana toivomme että haluat kehittyä alamme huippuosaajaksi.

Toimisto-ohjelmien tuntemuksen lisäksi sinulla on kokemusta tyypillisimpien suunnitteluohjelmistojen käytöstä (kuten AutoCAD). Arvostamme sujuvaa puhutun ja kirjallisen suomenkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 10.2.2017 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Elina Väistö elina.vaisto@sito.fi puh 020 747 6137