abstractright abstractright

Liikennesuunnittelun / liikenteen hallinnan esimies

Osaava liikennesuunnittelun / liikenteen hallinnan esimies Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt kaupunki- ja väylät toimialalle liikennesuunnittelun / liikenteen hallinnan esimiestä.

Tehtävässä toimit ammattitaitoisen ja dynaamisen liikennesuunnittelun / liikenteen hallinnan asiantuntijoiden lähiesimiehenä vastaten resursseista ja työhyvinvoinnista. Esimiestöiden ohessa toimit myös projektipäällikkönä.

Asiantuntijajoukkomme työskentelee itsenäisesti laaja-alaisesti ja monipuolisesti mielenkiintoisissa kaupunkiympäristön hankkeissa, kuten mm. Tapiola, Kalasatama, Pasila, Helsinki-Vantaan lentoasema, Kruunusillat ja Raide-Jokeri.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti paikkakunnalle Espoo.

Tarjoamme

Tarjoamme tiiviin työyhteisön ja esimiehen tuen itsenäiseen esimiesrooliin. Projektipäällikkönä tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi esimiehenä ja asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme innostuneisuutta ja halua kehittyä esimiehenä sekä liikenteen asiantuntijana. Arvostamme myös eri liikennesektoreiden erityisasiantuntemusta. Tehtävä edellyttää AutoCad- tai Microstation-ohjelmien käyttökokemusta.  

Edellytämme liikennealan insinöörin (amk) tai diplomi-insinöörin opintoja, vähintään viiden vuoden työkokemusta, sujuvaa puhutun ja kirjallisen suomenkielen taitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä hallita asiakokonaisuuksia.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Elina Väistö, elina.vaisto@sito.fi, 020 747 6137.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä.
Odotamme, että kuulemme sinusta pian.