abstractright abstractright

Luonnon ja ympäristöasioiden osaaja

Kokenut luonnon ja ympäristöasioiden osaaja Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys toimialalle kokenutta luonnon ja ympäristöasioiden osaajaa. Näemme että sopiva koulutustaustasi olisi joko biologi, maa-ja metsätieteiden maisteri tai luonnonmaantieteen maisteri.

Uudessa tehtävässäsi toimit monipuolisen ja vankan kokemuksen omaavana asiantuntijana toteuttamassa biologisia selvityksiä, ympäristöselvityksiä sekä hankkeiden ja suunnitelmien vaikutusarviointeja. Kokemusta vastaavanlaisista töistä toivomme sinulla olevan vähintään 5 vuotta.  

Haemme vahvistusta ensisijaisesti Espoon toimistoomme.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

Arvostamme monialaisuutta ja myyntihenkisyyttä. Hakijalta edellytetään pätevyyttä toteuttaa kasvillisuus/luontotyyppi- sekä eri eliöryhmiin kohdistuvia selvityksiä. Aikaisempi kokemus vaikutusten arvioinnista erityisesti luonnon monimuotoisuuteen liittyen on edellytys tehtävän hoitoon. Työnkuvaan kuuluu myös erilaisten ympäristöselvitysten laatiminen.

Odotamme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin ja ruotsin taito on etu. Tehtävä edellyttää paikkatietojen hallinnan osaamista sekä kykyä suunnitella työtehtäviä. Kyky itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn on ensiarvoisen tärkeää ja toivomme sinulta myös sujuvia yhteyksiä asiakaskenttään aiempien töiden kautta.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Anne Kangasaho, puh 020 747 6191 tai sähköpostitse  etunimi.sukunimi@sito.fi 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 15.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.