abstractright abstractright

Määräaikaisia liikennemittaajia ajanjaksolle 22.5. – 10.11.2017

Haemme kahta liikennelaskentaa tekevää määräaikaista maastotyöntekijää Pirkkalaan.

Tehtävä

Mittaajana toteutat itsenäisesti koneellista liikennelaskentaa, eli asennat maastoon liikennelaskentalaitteita sovitun viikko-ohjelman mukaisesti. Työssä käytät yrityksen pakettiautoa. Työsi on itsenäistä, liikkuvaa ja yövyt poissa kotoa keskimäärin 2-3 yötä työviikossa. Maastotyössä työpäiväsi pituus vaihtelee 8-11 tunnin välillä. Työ sijoittuu arkipäiviin.

Työ alkaa 22.5 ja päättyy 10.11. Työntekijöiltä edellytetään mahdollisuutta olla työssä arkipäivisin täysipäiväisesti koko määräaikaisen jakson ajan. Esittelyvideo työstä: player.vimeo.com/video/67713164

Edellytykset

Työ edellyttää ajokorttia, mahdollisuutta joustavaan matkustamiseen ja sujuvia ATK-taitoja, erityisesti kokemusta tablet-tietokoneen käytöstä. Lisäksi arvostamme vastuullisuutta, ajokokemusta, yhteistyökykyisyyttä, näyttöjä itsenäisestä työstä, teknistä koulutustaustaa ja hyvää fyysistä kuntoa. Aiempaa kokemusta liikennelaskennasta ei vaadita, sillä annamme koulutuksen tehtävään. Kokemus tiellä työskentelystä luetaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan liikennelaskentojen ja -tutkimusten käytännön toteuttamiseen sekä monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän osana osaavaa tiimiä. Työssä on säännöllinen kuukausipalkka, joka määritellään kokemuksen ja koulutuksen mukaan väliltä 1900–2300 euroa/kk. Käytössä on työajan tasoittumisjärjestelmä, jonka puitteissa työaika tasoitetaan keskimääräiseksi kuukausityöajaksi, eli kauden aikana on myös pidempiä vapaita jaksoja.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemus tulee toimittaa viimeistään 17.2.2017 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa: osastopäällikkö Kati Kiiskilä kati.kiiskila@sito.fi  puh. 020 747 6696.