abstractright abstractright

Määräaikaisia liikennemittaajia ajanjaksolle 7.5. – 9.11.2018 Pirkkalaan

 

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Mittaajana toteutat itsenäisesti koneellista liikennelaskentaa, eli asennat maastoon liikennelaskentalaitteita sovitun viikko-ohjelman mukaisesti. Työssä käytät yrityksen pakettiautoa. Työsi on itsenäistä, liikkuvaa ja yövyt poissa kotoa keskimäärin 2-3 yötä työviikossa. Maastotyössä työpäiväsi pituus vaihtelee 8-11 tunnin välillä. Työ sijoittuu arkipäiviin. Toimiapaikkana on Pirkkala.

Työ alkaa 7.5 ja päättyy 9.11. Työntekijöiltä edellytetään mahdollisuutta olla työssä arkipäivisin täysipäiväisesti koko määräaikaisen jakson ajan. Esittelyvideo työstä: player.vimeo.com/video/67713164

Työ edellyttää ajokorttia, mahdollisuutta joustavaan matkustamiseen ja sujuvia tietoteknisiä perustaitoja. Lisäksi arvostamme vastuullisuutta, ajokokemusta, yhteistyökykyisyyttä, näyttöjä itsenäisestä työstä, teknistä koulutustaustaa ja hyvää fyysistä kuntoa. Aiempaa kokemusta liikennelaskennasta ei vaadita, sillä annamme koulutuksen tehtävään. Kokemus tiellä työskentelystä luetaan eduksi. Työ sopii esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Tarjoamme näköalapaikan liikennelaskentojen ja -tutkimusten käytännön toteuttamiseen sekä monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän osana osaavaa tiimiä. Työssä on säännöllinen kuukausipalkka, joka määritellään kokemuksen ja koulutuksen mukaan väliltä 2000–2400 euroa/kk. Käytössä on työajan tasoittumisjärjestelmä, jonka puitteissa työaika tasoitetaan keskimääräiseksi kuukausityöajaksi, eli kauden aikana on myös pidempiä vapaita jaksoja.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Kati Kiiskilä kati.kiiskila@sitowise.com  puh. 020 747 6696.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 15.2.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.