abstractright abstractright

Maisemasuunnittelija

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Kaupunki ja liikenne -toimialalle maisemasuunnittelijaa.

Haemme kokenutta maisema-arkkitehtia, suunnitteluhortonomia tai miljöösuunnittelijaa projektipäällikön tehtäviin.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Espoon toimipisteeseemme.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä

Arvostamme laajaa ja monipuolista kokemusta puistojen ja/tai katuympäristöjen yleis- ja toteutussuunnittelusta. Vaatimuksena on aikaisempi projektipäällikön kokemus ja selkeä kaupunkikuvallinen näkemys.

Arvostamme ryhmätyökykyisiä joukkuepelaajia, jolla on positiivinen ja joustava asenne. Edellytämme hakijalta kykyä ilmaista itseään taitavasti sekä visuaalisesti että verbaalisesti.

Tehtävät edellyttävät sujuvaa suunnitteluohjelmien hallintaa. Käytössämme olevia suunnitteluohjelmia ovat mm. Autocad, Civil 3D, Microstation, Novapoint sekä Adobe-ohjelmistot. Hyödynnämme monipuolisesti myös visualisointi- ja virtuaalimalleja suunnittelun ja suunnitelmien esittelyn apuvälineinä.

Työtehtäviä voidaan järjestellä työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Antti-Jaakko Koskenniemi, puh 020 747 6153 tai apulaisosastopäällikkö Marja Oittinen, puh. 020 747 6164 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

 Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 28.02.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.