abstractright abstractright

Maisemasuunnittelija

Vahvistamme maisemasuunnittelu-yksikköämme ja haemme joukkoomme monipuolista osaajaa maisemasuunnittelijan tehtäviin.

Haemme maisema-arkkitehtia, suunnitteluhortonomia tai miljöösuunnittelijaa maisemasuunnittelijan tehtäviin Kaupunki ja väylät toimialalle maisemasuunnittelu-yksikköön. Tarkempi tehtävänkuva määritellään työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Mahdollisia työtehtäviä voivat olla esim. katu- ja puistosuunnittelu, selvitykset, kaupunkikuvallinen suunnittelu, aluesuunnittelu, asuinympäristöjen suunnittelu, hulevesisuunnittelu, visualisointi ja suunnittelukilpailuihin osallistuminen.

Etsimme vahvistusta ensisijaisesti Espooseen, mutta voit sijoittua myös toimipisteisiimme Tampereella, Kuopiossa tai Oulussa.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä

Arvostamme

Arvostamme monipuolista kokemusta maisemasuunnittelijan työstä. Haemme joukkuepelaajaa, joilla on positiivinen ja joustava asenne. Edellytämme kykyä ilmaista itseään taitavasti sekä visuaalisesti että verbaalisesti.

Vaatimuksena on sujuva suunnitteluohjelmien hallinta. Käytössämme olevia suunnitteluohjelmia ovat mm. Autocad, Civil 3D, Microstation, Novapoint sekä Adobe-ohjelmistot. Hyödynnämme monipuolisesti myös muita visualisointityökaluja, tieto- ja virtuaalimalleja suunnittelun ja suunnitelmien esittelyn apuvälineinä.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Marja Oittinen, puh. 020 747 6164  tai apulaisosastopäällikkö Antti-Jaakko Koskenniemi, puh 020 747 6153 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 18.09.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.