abstractright abstractright

Novapoint -pääkäyttäjä

Monipuolinen Novapoint -pääkäyttäjä Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Novapoint -pääkäyttäjää Espoon toimipisteeseen.

Pääkäyttäjän tehtävänä on tukea ja kehittää Novapointin tehokasta käyttöä ja projektien tiedonhallintaa.  Työssä pääset osallistumaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Työn tarkempi kokonaiskuva sovitaan yhdessä: osa ajasta varataan kehitystyöhön, osan ajasta työskentelet suunnittelijana tai tietomallikoordinaattorina.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä pääset mukaan tietomallinnuksen eturintamaan ja saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Hakijalta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään 3-5 vuoden kokemusta Trimble Novapointin (tie / katu / ratasuunnittelu) käytöstä. Pidämme tärkeänä myös kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Arvostamme aktiivista ja innostunutta otetta.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa johtava konsultti Juha Liukas etunimi.sukunimi@sito.fi tai puh. 020 747 6643

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.