abstractright abstractright

Nuorempi meluasiantuntija

Innokas akustiikan korkeakouluopiskelija tuntitöihin Espooseen tai Tampereelle.

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy:n yhdistyessä.

Etsimme nyt nuorempaa meluasiantuntijaa Espooseen tai Tampereelle.

Meluasiantuntijan tehtävänä on ympäristömelun mallintaminen, mittaaminen, meluvaikutusten arviointi ja meluntorjunnan suunnittelu.

Toivomme, että olet akustiikkaan suuntautunut yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelija. Opinnoissasi olet edennyt jo pidemmälle, esim. kandidaatintyön vaiheeseen.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden lopputyöaiheen löytämiseen ja tekoon.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä. 

Työaikasi voidaan sovittaa joustavasti opintojen kanssa, keskimääräinen työaikasi on noin 1-2 päivää viikossa.

Arvostamme

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä halua ja motivaatiota kehittyä alansa huippuosaajaksi. Arvostamme hyvää kirjallista taitoa sekä erilaisten CAD-mallinnustyökalujen osaamista tai potentiaalia ja innokkuutta niiden oppimiseen.

Lisätoietoja

Lisätietoja työtehtävästä antaa vanhempi asiantuntija Jarno Kokkonen puh. 020 747 6198 tai osastopäällikkö Anne Kangasaho puh. 020 747 6191 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 4.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

https://www.sito.fi/palvelut/osaamisalueet/melu-ja-tarina/