abstractright abstractright

Nuorempi suunnittelija sähkö- ja valaistussuunnittelun tehtäviin

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys toimialalle ulkovalaistus yksikköön

nuorempaa suunnittelijaa sähkö- ja valaistussuunnittelun tehtäviin Espoon tai Tampereen toimipisteeseemme.

Uudessa tehtävässäsi toimit monipuolisissa ja mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä ulkovalaistuksen ja valaistustekniikan parissa katujen, kaupunkikeskustojen ja tiesuunnittelun projekteissa. Ulkovalaistus- ja sähkösuunnittelussa työskennellään kaupunkien ja seutujen kestäväksi kehittämiseksi. Tehtävä on osa-aikainen ja mahdollista sovittaa joustavasti opintojen oheen.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme vastuullista ja itsenäistä tapaa toimia sekä ryhmätyötaitojen merkityksen ymmärtämistä suunnittelutehtävissä. Arvostamme myös avointa ja reipasta asennetta työtoverina sekä AutoCAD-taitoja. Tehtävä edellyttää sujuvan puhutun ja kirjallisen suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jenni Lautso puh. 020 747 6541 ja Saara Peltonen puh. 020 747 7420 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 23.2.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.