abstractright abstractright

Omaisuuden hallinnan asiantuntija / projektipäällikkö

Haemme omaisuuden hallinnan asiantuntijaa ja/tai projektipäällikköä monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin. Tehtävän toimipiste on esisijaisesti Espoossa, mutta voit työskennellä myös muissa toimipisteissämme riippuen osaamistaustastasi ja kokemuksestasi.

Tehtävä

Tarjoamme asiakkaillemme julkisella ja yksityisellä sektorilla rakennetun ympäristön omaisuuden hallinnan palveluita. Teemme yhteistyötä monipuolisesti eri palvelualueiden asiantuntijoiden kanssa. Nyt haemme vahvistusta etenkin kunnossapidon / ylläpidon asiantuntija- ja projektipäällikkötehtäviin.

Kanssamme pääset hiomaan omaisuuden hallinnan palveluista entistäkin timanttisemmat!

Edellytykset

Edellytämme vähintään viiden vuoden alan työkokemusta sekä innovatiivista ja itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme palveluhenkistä asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja yhteistyökykyä sekä näkemystä ja halua kehittää liiketoimintaa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kannustavassa työympäristössä, hyvät mahdollisuudet kehittyä sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, joiden mielestä työskentelemme yhdessä Suomen parhaista työpaikoista.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 19.6.2017 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Milla Lötjönen etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 7476631