abstractright abstractright

Projektipäällikkö infra- ja vesirakentamisen rakennuttamistehtäviin

Osaava projektipäällikkö infra- ja vesirakentamisen rakennuttamistehtäviin Espooseen, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt rakennuttamisen toimialalle projektipäällikköä infra- ja vesirakentamisen rakennuttamistehtäviin

Rakennuttajana vastaat hankkeiden ohjauksesta ja eteenpäin viemisestä yhteistyössä tilaajan ja osaavan tiimimme kanssa. Osaat vastata suurten hankkeiden asettamiin haasteisiin ja olet tottunut työskentelemään monialaisten ammattilaisten kanssa.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt vahvistusta pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun

Tarjoamme 

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Toivomme hakijalta vankkaa kokemusta monipuolisten rakennuttamisprojektien parista. Sinulla on yhteistyökykyä, myyntihenkisyyttä ja haluat olla huippuosaaja osana tiimiä. Edellytämme, että pidät haasteellisesta ja laaja-alaisesta työstä ja pystyt ratkaisemaan vaativiakin ongelmia itsenäisesti. Omaat kykyä toimia monien tekniikkalajien asiantuntijoiden kanssa luoden parhaita mahdollisia ratkaisuita hankkeen tarpeisiin. Toivomme valmiutta palveluiden innovatiiviseen kehitystyöhön.

Arvosatamme DI- tai INS (YAMK) -tutkintoa sekä vankkaa kokemusta erilaisten infrahankkeiden rakennuttamisesta. Myös kokemus silta- ym. hankkeista lasketaan eduksesi. Mikäli sinulla on näiden lisäksi kokemusta tietomallipohjaisesta rakennuttamisesta, olet erityisen tervetullut meille!

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimialajohtaja Jouni Maidell puh. 050 546 8762 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.