abstractright abstractright

Projektipäällikkö tie-, katu- ja aluesuunnitteluun

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt tie-/katutoimialalle

Projektipäällikköä tie-, katu- ja aluesuunnitteluun

Uudessa tehtävässäsi toimit tie-, katu- ja aluesuunnittelun projektipäällikkönä Turun toimistollamme, joka sijaitsee Turun keskustassa. Vastaat Turun alueen asiakasyhteistyöstä, uusien töiden hankkimisesta, suunnittelijoiden ohjaamisesta projekteissa, projektien taloudesta sekä ryhmäsi kehittämisestä.

Projektisi muodostuvat yksittäisistä tie-/katuhankkeista suurempiin kokonaisuuksiin. Tarkempi tehtäväkuva ja palkka määritetään kokemuksesi sekä osaamisesi mukaisesti. Sinua odottavat mukavat työkaverit, jotka haluavat auttaa sinua uudessa tehtävässäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Henkilöstön hyvinvointiin panostamme mm. erittäin kattavilla työterveyspalveluilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-/puhelinedulla sekä liikuntaedulla ja monipuolisilla virkistyseduilla.

Arvostamme 

Tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, ins. AMK) sekä useamman vuoden kokemusta infrasuunnittelusta. Projektipäällikkökokemus ei ole pakollinen. Me koulutamme sinusta tarvittaessa sellaisen.

Olet aktiivinen ja otat vastuuta. Olet asiakaslähtöinen ja osaat luoda uusia kontakteja. Luot osaltasi hyvää työilmapiiriä työyhteisössäsi.

Tehtävä edellyttää infran suunnitteluohjelmistojen tuntemista. Tietomallipohjainen suunnittelukokemus katsotaan eduksesi.

Lisätietoja 

Lisätietojatyötehtävästä antaa Mikko Kauppinen, 040 777 6408, mikko.kauppinen@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 19.11.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian!