abstractright abstractright

Rakennesuunnittelija / projektipäällikkö

Kokenut rakennesuunnittelija / projektipäällikkö Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt sillat ja rakenteet toimialalle rakennesuunnittelija / projektipäällikkö

Tehtävänäsi on toimia itsenäisesti rakennesuunnittelijana ja projektipäällikkönä/tekniikkavastaavana erilaisissa kaupunki- ja infrarakentamiseen liittyvissä hankkeissa, kuten maanalaiset tilat (mm. pysäköintilaitokset, tunnelit) ja infrarakenteet (mm. puisto- ja rantarakenteet, meluesteet, pumppaamot). Hankkeiden luonteesta riippuen hallitset suunnitteluasiakirjojen laatimisen kaikissa suunnitteluvaiheissa lähtien kehitysvaiheesta aina toteutus- ja työnaikaiseen suunnitteluun.  

Uudessa tehtävässäsi toimit Sitowisen silta- ja rakennesuunnitteluosastolla, jossa on tällä hetkellä n. 35 suunnittelijaa. Panostamme vahvasti tietomallinnuksen ja tiedonhallinnan kehittämiseen, tällä hetkellä kahden täysipäiväisen kehittäjän voimin. Kokonaisuudessaan Sitowisen silta- ja rakennesuunnittelussa työskentelee lähes 200 asiantuntijaa.

Sinua odottavat monipuoliset suunnittelutehtävät liittyen osana valtakunnan suurimpiin kehityshankkeisiin. Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Sitowisen Rata- ja rakenne -toimialan, Kaupunki- ja väylät -toimialan sekä Rakennesuunnittelu -toimialan asiantuntijoiden kanssa.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti paikkakunnalle Espoo.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme  

Arvostamme yli 5 vuoden kokemusta maanalaisiin tiloihin ja infrarakentamiseen  liittyvästä rakennesuunnittelusta, projektiosaaminen ja itseohjautuvuus katsotaan eduksi. Sinulla on tuntemusta Tekla Structures mallinnusosaamisesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssäsi olet oma-aloitteinen, innostunut ja innovatiivinen. Koulutustaustasi voi olla diplomi-insinööri tai insinööri. 

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antavat Mirja Toivari-Holm mirja.toivari-holm@sito.fi ja Pasi Loukonen pasi.loukonen@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.