abstractright abstractright

Ratatekniikan projektipäällikkö

Monipuoilinen ratatekniikan projektipäällikkö Espooseen, Tampereelle, Ouluun tai Kouvolaan

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt rata- ja rakennetoimialalle ratatekniikan projektipäällikköä.

Uudessa tehtävässäsi toimit erilaisissa ratatekniikan suunnitteluprojekteissa projektipäällikkönä. Tehtäväkuvaasi kuuluu huolehtia projektikohtaisesti eri suunnittelutekniikka-alojen yhteensovituksesta. Vastaat suunnittelutyön aikataulu- ja kustannushallinnasta sekä asiakastyöstä.

Ratasuunnitteluprojektit ovat varsin moniulotteisia, ja voivat olla teknisiä selvityksiä tai suurempia infra-alan rakentamishankkeita toimeksiannosta riippuen. Projektipäällikkönä pääset kehittämään omaa osaamistasi infra-alalla, ja sinun tukenasi on monipuolinen asiantuntijajoukko. Projekteissa hallinnoit noin kymmenen hengen ryhmää toimeksiannosta riippuen.

Etsimme nyt vahvistusta paikkakunnille Espoo, Tampere, Oulu tai Kouvola.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Ratasuunnitteluosasto panostaa henkilöiden ajantasaiseen koulutukseen ja tarjoamme sinulle tehtäväkentän, jossa sinulla on itse mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Arvostamme

Edellytämme sinulta kokemusta rautatiejärjestelmästä sekä suunnittelu- tai asiantuntijatehtävistä. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen kommunikointitaito ja työssäsi olet vastuuntuntoinen ja yhteistyöhaluinen projektityöskentelijä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan alan koulutus, esim. rakennus- tai maanmittausalan insinööri (AMK) tai DI. Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden kokemusta infra-alalta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Annika Salokangas (040 866 5315 / annika.salokangas@sito.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.