abstractright abstractright

Silta- ja taitorakenteiden rakennuttaja

Vastuuntuntoinen silta- ja taitorakenteiden rakennuttaja Espooseen tai Tampereelle

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt rakennuttamisen toimialalle silta- ja taitorakenteiden rakennuttajaa.

Rakennuttajana vastaat hankkeiden ohjauksesta ja eteenpäin viemisestä yhteistyössä tilaajan ja osaavan tiimimme kanssa heti hankkeen alusta aina käyttöönottoon ja takuuajan päättymiseen asti. Osaat vastata suurten hankkeiden asettamiin haasteisiin ja olet tottunut työskentelemään monialaisten ammattilaisten kanssa.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti pääkaupunkiseudulle, mutta voit sijoittua myös Tampereelle.

Edellytämme kokemusta silta- ja taitorakenteiden rakennuttamisprojektien parista. Sinulla on yhteistyökykyä, myyntihenkisyyttä ja haluat olla huippuosaaja osana tiimiä. Edellytämme, että pidät haasteellisesta ja laaja-alaisesta työstä ja pystyt ratkaisemaan vaativiakin ongelmia itsenäisesti. Omaat kykyä toimia monien tekniikkalajien asiantuntijoiden kanssa luoden parhaita mahdollisia ratkaisuita hankkeen tarpeisiin. Toivomme valmiutta palveluiden innovatiiviseen kehitystyöhön.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme DI- tai INS (YAMK) -tutkintoa sekä vankkaa kokemusta silta- ja taitorakenteiden rakennuttamisesta. Myös kokemus muista infrahankkeista lasketaan eduksesi. Mikäli sinulla on näiden lisäksi kokemusta tietomallipohjaisesta rakentamisesta, olet erityisen tervetullut meille!

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimialajohtaja Jouni Maidell puh. 050 546 8762 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.