abstractright abstractright

Silta- tai rakennesuunnittelun osaaja

​Silta- tai rakennesuunnittelun osaaja, liity kokeneeseen ja osaavaan joukkoomme. Haemme suunnittelijaa tai projektipäällikköä Espooseen, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle, Kuopioon tai Kouvolaan

Tehtävä

Tehtävät ovat monipuolisia silta- ja rakennesuunnittelutehtäviä. Olet osa monialaista suunnittelutiimiä ja saat tarvittaessa tukea Siton muilta ammattilaisilta. Tehtävänimikkeenä on joko silta- tai rakennesuunnittelija tai projektipäällikkö. Tehtäväkenttäsi muotoutuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Edellytykset

Haemme vähintään 5 vuoden siltasuunnittelukokemuksen omaavaa suunnittelijaa vaativiin, mielenkiintoisiin ja monipuolisiin siltasuunnittelukohteisiin. Edellytämme myös FEM-laskentaohjelmien käyttökokemusta sekä halua kehittyä tietomallipohjaisessa suunnittelussa. Koulutukseltasi voit olla rakennustekniikan Ins. (AMK) tai DI.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, jotka ovat arvioineet Siton yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Pekka Mantere, puh. 020 747 6072 tai pekka.mantere@sito.fi

Hakemukset

Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään 10.2.2017 mennessä