abstractright abstractright

Siltojen ja rakenteiden suunnitteluttajaa, asiantuntija

Monipuolinen siltojen ja rakenteiden suunnitteluttaja / asiantuntija Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Rata- ja rakenne- toimialalle siltojen ja rakenteiden suunnitteluttajaa / asiantuntijaa.

Tehtävänäsi on toimia erilaisten ja monipuolisten hankkeiden silta- ja rakenneasiantuntijana ja suunnitteluttajana. Suunnitteluttajan tehtävänä on suunnitteluprosessin ohjaaminen, seuranta, valvonta. Tehtävät voivat olla Sitowisen omien projektien ohjaamista tai eri tilaajien edustajana hankkeiden suunnitteluttaminen. Tehtäviin kuuluu suunnitelmien tarkastus ja suunnitelmien laadunvalvonta.

Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen työtehtäviin voi kuulua myös yleinen alan ohjeistuksen laatiminen ja muut erilliset asiantuntijatehtävät mm. Liikennevirastolle että kaupungeille.

Sinua odottavat monipuoliset hankkeet yksittäisistä siltakohteista valtakunnan suurimpiin väylä- ja kaupunkikehityshankkeisiin. Parhaillaan vastuullamme on mm. Kruunusillat hankkeen eri osa-alueiden suunnitteluttaminen mukaan lukien Kruunuvuorensillan rakennussuunnitelmien suunnitteluttaminen (www.kruunusillat.fi).

Uudessa tehtävässäsi toimit Sitowisen silta- ja rakennesuunnitteluosastolla, jossa on tällä hetkellä n. 35 suunnittelijaa ja asiantuntijaa. Kokonaisuudessaan Sitowisen silta- ja rakennesuunnittelussa työskentelee lähes 200 asiantuntijaa.

Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Sitowisen Rata- ja rakenne -toimialan, Kaupunki- ja väylät -toimialan sekä Rakennesuunnittelu -toimialan asiantuntijoiden kanssa.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Espooseen.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ja työkaverin auttamisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme vähintään 10 vuoden kokemusta siltojen suunnittelusta ja asiantuntijatehtävistä sekä riittäviä pätevyystodistuksia. Koulutustaustasi voi olla diplomi-insinööri tai insinööri.

Työssäsi olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ari Savolainen ari.savolainen@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.