abstractright abstractright

Sovelluskehittäjä

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu-, konsultointi- ja digitaalisten palveluiden yritys, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise on edelläkävijä infrastruktuurin suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon digitalisaatiossa. Missionamme on tuottaa kustannustehokkuutta ja kokonaan uusia toimintatapoja infraomaisuuden hallintaan.

Infra on meidän ajatuksissamme katuja, teitä, ratoja, maanalaisia tiloja, tele-, sähkö, vesi-, kaukolämpöverk-koja, kokonaisia kaupunkeja. Tapa jolla tätä rakennettua ympäristöämme suunnitellaan, rakennetaan, kunnossapidetään ja käytetään, on muuttumassa (=digitalisoitumassa) nopeasti. Me Sitowisessä kehitämme ja toimitamme tätä murrosta tukevia ohjelmistoratkaisuja, ja haluamme kehittyä siinä kansainvälisen tason huippu-osaajaksi.

Tule kanssamme rakentamaan digitaalisia palveluita

Etsimme nyt sovelluskehittäjiä Espooseen, Turkuun, Vaasaan sekä Saloon

Uudessa tehtävässä pääset kehittämään innovatiivisia digitaalisia palveluita sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. Työtehtävät liittyvät etenkin web-sovellusten back-end – sekä front-end ohjelmointiin tietokantoja unohtamatta.

Kehtyksessä käytämme pääosin C#/.NET, AngularJS ja Bootstrap -ympäristöjä. Tulet osallistumaan työssäsi myös responsiivisten käyttöliittymien kehitykseen, joten arvostamme näkemystäsi myös käytettävyydestä.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme Frontend-kehittäjän tehtävässä Angular, Bootstrap, Typescript UX kokemusta. Backend-kehittäjän tehtävässä .Net tai Java tuntemusta, REST rajapinnat esimerkkisi Web Api:lla, ORM työkalujen osaamista sekä SQL Server, Oracle tai PostgreSQL kokemusta. Kummassakin tehtävässä arvostamme laajaa työ- / harrastuskokemusta web-sovelluskehityksestä, ymmärrystä palveluiden käytettävyydestä, hyviä tiimityöskentelytaitoja, hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi ja ennen kaikkea palavaa intohimoa ohjelmistokehitykseen.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Juha Pesonen puh. 044 750 0850 ja sekä Erno Puupponen puh.040 565 5724 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.