abstractright abstractright

Suunnitteluavustaja

Etsimme Kaupunki ja väylät toimialalle maisemasuunnittelu-yksikköön opintovaiheessa olevaa tai vastavalmistunutta maisema-arkkitehtia tai suunnitteluhortonomia suunnitteluavustajan tehtäviin.

Haemme vahvistusta ensisijaisesti Espooseen, mutta voit sijoittua myös toimipisteisiimme Tampereella, Kuopiossa tai Oulussa.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

Arvostamme ryhmätyökykyistä henkilöä, joka osaa ilmaista itseään sekä visuaalisesti että verbaalisesti, ja jolla on positiivinen ja joustava asenne.

Edellytämme aiempaa kokemusta suunnitteluohjelmien käytöstä. Käytössämme olevia suunnitteluohjelmia ovat mm. Autocad, Civil 3D, Microstation, Novapoint sekä Adobe-ohjelmistot. Hyödynnämme monipuolisesti myös muita visualisointityökaluja, tieto- ja virtuaalimalleja suunnittelun ja suunnitelmien esittelyn apuvälineinä.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Marja Oittinen, puh. 020 747 6164 tai apulaisosastopäällikkö Antti-Jaakko Koskenniemi, puh 020 747 6153 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 18.09.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.