abstractright abstractright

Tekninen avustaja / suunnitteluassistentti

Haemme Espoon Tapiolaan (Tuulikuja 2) kokenutta teknistä avustajaa / suunnitteluassistenttia väyläsuunnittelutehtäviin.

Tehtävä

Tulet osallistumaan erilaisiin ja eri suunnitteluvaiheiden tie- ja väyläsuunnittelutehtäviin. Työt vaihtelevat esi- ja yleissuunnitelmista rakennusvaiheen toteutussuunnitelmiin. Työskentelet osana monialaista suunnitteluryhmää tukenasi muut suunnitteluassistentit, suunnittelijat ja projektipäällikkö.

Edellytykset

Edellytämme hakijalta piirtäjän ammattikoulutusta ja vankkaa AutoCad-osaamista. Kokemus tie- tai katusuunnittelun teknisestä avustuksesta katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsomme 3D-osaamisen ja kiinnostuksen tietomallipohjaiseen suunnitteluun.

Tarjoamme

Monipuoliset ja laaja-alaiset työtehtävät, nykyaikaisen ja kannustavan työympäristön, mahdollisuuden kehittymiseen ja koulutukseen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.  Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, jotka ovat arvostaneet Siton yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hakeminen

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 5.8.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@sito.fi. Viestin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.6.–1.7.2016 sekä 1.8.–5.8.2016 osastopäällikkö Maija Ketola, puh. 020 747 6131