abstractright abstractright

Tele -infran suunnittelija

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Tele -toimialalle Vaasan toimipisteeseemme 

Tele -infran suunnittelijaa

Tehtävässäsi toimit tele -tilojen suunnittelijana ja lupahankkijana masto-, pylväs- ja kiinteistökohteissa. Tehtäviisi kuuluu tilojen ja maastokohteiden soveltuvuuden tarkastelua, rakennuslupien hakua, tilojen teknistä suunnittelua, vuokrasopimusneuvottelua ja tilojen inventointia. Tehtävässäsi toimit itsenäisesti kohteiden vastuullisena suunnittelijana. Olet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme operaattoreiden ja Tele -toimialan henkilöstön kanssa. Asioit jatkuvasti kuntien, maanomistajien ja kiinteistöjen yhteyshenkilöiden kanssa.

Tele -verkkoja kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti ja kysyntä masto- ja pylväshankkeille sekä tele -tiloille on hyvä. Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja vastuullisen roolin tele -verkkojen infran suunnittelussa osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiämme. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita. Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme kokemusta tele -infran suunnittelusta ja/tai rakennuttamisesta, rakennuslupakäytäntöjen tuntemusta, neuvottelutaitoja ja soveltuvaa teknistä koulutusta.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta omalla autolla kotimaassa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä kommunikointitaitoja. Eduksi katsotaan kielitaito (englanti ja ruotsi), kokemus projekti -toiminnassa ja suunnittelujärjestelmien (esim. AutoCAD) hallitsemista.

Lisätietoja työtehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Timo Linjala, puh. 0400 345361 tai sähköpostitse timo.linjala@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 16.3.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.