abstractright abstractright

Tie- ja katusuunnittelun osaaja

Haemme vahvaan, osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme tie-, katu- ja aluesuunnittelun osaajaa Turkuun ja Kuopioon.

Tehtävä

Tie-, katu- ja aluesuunnittelun osaajana pääset osallistumaan monipuolisiin  projektiluontoisiin työtehtäviin, saat mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana sekä kannustavan työympäristön. Tehtävänimikkeesi voi olla joko projektipäällikkö, pääsuunnittelija tai suunnittelija. Tarkempi tehtävä ja asema organisaatiossa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Arvostamme

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta suunnittelusta. Pidämme tärkeänä myös kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Toivomme toimisto-ohjelmien tuntemuksen lisäksi kokemusta tyypillisimpien suunnitteluohjelmistojen käytöstä, kuten Novapoint ja TeklaCivil.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 19.6.2017 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Maija Ketola puh. 020 747 6131 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi sekä  osastopäällikkö Martti Kokoí puh. 020 747 6732  tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi