abstractright abstractright

Tiesuunnittelija

Me Sitossa teemme hyvähenkisissä tiimeissä monipuolisia infra-alan asiantuntijatehtäviä laajasti hankintapalveluista rakennussuunnitteluun. Nyt haemme vahvaan, osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme kokenutta tai aloittelevaa suunnittelijaa tiesuunnittelutehtäviin.

Arvostamme

Arvostamme alan suunnittelukokemusta, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on vähemmän työkokemusta. Pidämme tärkeänä myös kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Toivomme toimisto-ohjelmien tuntemuksen lisäksi kokemusta tyypillisimpien suunnitteluohjelmistojen käytöstä, ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta sekä työkykyä ja halua kehittyä huippuosaajaksi. Tarkempi tehtävä ja asema organisaatiossa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana mielenkiintoisissa liikenneinfran hankkeissa, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, jotka ovat arvostaneet Siton yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Työpaikka voi sijoittua Espoon, Tampereen, Kuopion, Oulun tai Rovaniemen toimipisteisiimme.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 19.06.2017 mennessä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa
Espoo: osastopäällikkö Maija Ketola, puh. 020 747 6131
Tampere: osastopäällikkö Taina Kuparinen puh. 020 747 6776
Kuopio: osastopäällikkö Martti Kokoí puh. 020 747 6732
Pohjois-Suomi: osastopäällikkö Pirkka Hartikainen puh. 020 747 6795
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi