abstractright abstractright

Tiesuunnittelija

Osaava tiesuunnittelija Tampereelle

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt kaupunki ja väylät toimialalle tiesuunnittelijaa.

Toimit tehtävässä monipuolisissa tiesuunnitteluhankkeissamme osana osaavaa tiimiämme Tampereen tie- ja katusuunnitteluosastolla. Suunnittelukohteemme koostuvat yksittäisistä kevyen liikenteen väylistä aina mittaviin valtatiehankkeisiin. Tehtävien sisältö määritetään vastaamaan osaamistasoasi. Ammattitaitoiset työkaverit ovat tukenasi ja haluamme panostaa ammatilliseen kehittymiseesi. Voit myös jakaa omaa tietotaitoasi nuoremmille suunnittelijoillemme.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvosatamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, avoimuutta, kehittymishalua sekä yhteistyökykyä. Sinulla on vähintään infra-alan insinöörin (AMK) koulutus ja vähintään kolmen vuoden kokemus suunnittelusta.  Osaat käyttää alan suunnitteluohjelmistoja esim. Tekla Civil ja Novapoint.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Mikko Kauppinen, puh. 040 777 6408, mikko.kauppinen@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.