abstractright abstractright

Tiesuunnittelun projektipäällikkö

Haemme tiesuunnittelun projektipäällikköä Espooseen.

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Kaupunki ja väylät – toimialalle tiesuunnittelun projektipäällikköä.

Uudessa tehtävässäsi toimit monipuolisten ja mielenkiintoisten maanteiden tie- ja rakennussuunnitelmahankkeiden projektipäällikkönä. Toimit yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselle asialle löytyy aina hyvä asiantuntija.

Etsimme nyt vahvistusta osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Espooseen.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu yksittäisen liittymän parantamishankkeista alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin esimerkiksi kaupunkiseutujen kehäteillä. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme yhteistyökykyä, ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta, myyntihenkisyyttä sekä halua kehittyä alansa huippuosaajaksi. Sopiva koulutuspohja on dipl.ins. tai ins. AMK. Tehtävä edellyttää kokemusta projektipäällikkötehtävistä tai vähintään useamman vuoden työkokemusta pääsuunnittelijaroolissa tiesuunnittelutehtävissä ja valmiutta siirtyä projektipäällikön tehtäviin.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Maija Ketola p. 020 747 6131 (Espoo), etunimi.sukunimi@sito.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 28.2.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.