abstractright abstractright

Ulkovalaistussuunnittelija

Motivoitunut valaistussuunnittelija Espooseen tai Tampereelle

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys-toimialalle ulkovalaistus-yksikköön valaistussuunnittelijaa.

Uudessa tehtävässäsi toimit ulkovalaistuksen monipuolisissa ja mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä ulkovalaistuksen ja valaistustekniikan parissa katujen, kaupunkikeskustojen ja tiesuunnittelun projekteissa. Ulkovalaistus- ja sähkösuunnittelussa työskennellään kaupunkien ja seutujen kestäväksi kehittämiseksi.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Espooseen, mutta voit sijoittua myös Tampereen toimipisteeseemme.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta sekä usean vuoden suunnittelukokemusta alalta. Työssäsi olet vastuullinen ja sinulla on itsenäinen tapaa toimia mutta ymmärrät ryhmätyötaitojen merkityksen suunnittelutyössä. Sinulla on korkea työmotivaatio ja innostus kehittyvään alaan. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa puhutun ja kirjallisen suomen kielen taitoa. Sujuva ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jenni Lautso etunimi.sukunimi@sito.fi puh 0405943984

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 12.11.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.