abstractright abstractright

Vesihuoltosuunnittelija

Osaava vesihuoltosuunnittelija ensisijaisesti Jyväskylään tai Tampereelle

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys- toimialalle vesihuoltosuunnittelijaa.

Projekteissamme työskentelet esimerkiksi vesihuoltoverkostojen yleis- ja rakennussuunnittelun tai erilaisten verkostomallinnusten parissa. Olet osa monialaista suunnittelutiimiä ja saat tarvittaessa tukea Siton muilta ammattilaisilta. Tehtäväkenttäsi muotoutuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Jyväskylään tai Tampereelle, mutta voit sijoittua myös muihin toimipisteisiimme.

Vesipalvelut-osasto tarjoaa vesihuoltoverkostoihin liittyviä palveluja koko elinkaaren ajalle toimien tiiviissä yhteistyössä kaupunkitekniikan, geosuunnittelun ja muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Sinulla on tehtävään soveltuva työkokemus, yleisimpien suunnittelu- ja mallinnusohjelmien tuntemus sekä korkeakoulututkinto tekniseltä alalta (ins. AMK tai DI). Työssäsi olet kehittymishaluinen ja sinulla on kykyä toimia niin tiimin osana kuin omatoimisesti.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa palvelualuejohtaja Perttu Hyöty puhelimitse 020 747 6769 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.